Ifølge medierapporter, Ozil eller vil være i vinteroverføringsperioden, til 30 millioner pounds overførselsgebyr for at blive med i Manchester United. Ozil har længe været kritiseret for hans effektivitet i Arsenal. Hvis han blev medlem af de røde djæveler, kunne han genvinde de europæiske assistents ære?Arsenal tøj til børn fordi Ozils fantastiske præstation har været meget varmt!

Ozil fyret i løbet af Real Madrid-varmen, under Mourinhos hænder, har han skabt 17 assisterer i en enkelt sæson mirakler, og på grund af den modige ydeevne, vandt EU hjælper i et fald. Mange siger, at Jose Mourinho spiller konservativ, ligesom at sætte coachen og så videre, men hvis kun denne evne Mourinho, bliver absolut ikke den hotteste topmos i Europa. Mourinho er faktisk ikke stædig, han har vundet 100 point og 121 mål i Real Madrid-sæsonen for at skabe en enkelt sæson record og record mål.

Dette viser også, at Jose Mourinho er god til at bruge Ozil, kunne spille sin yndlings smukke fodbold. Da Ozil spillede i Arsenal, var han blevet kritiseret af omverdenen, mange kritiserede ham for vase, stil og så blødt. For Wenger ønskede han ikke bare, at Ozil skulle spille som kunstner, men han ønskede også, at han var hård på forsvarssiden og en hård fyr, men det var ikke Ozil’s job.

Så vi ser Ozils forskellige præstationer i Tyskland og Arsenal. Ozil kritiseres altid af Arsenal i Tyskland er holdets velfortjente hjerne. Arsenal midtbanespiller hold manglende hårdhed, måtte lade Ozil ikke godt i deres egen transformation. Det tyske holdets backcourt fuld af hårdhed, Ozil behøver ikke dele andet arbejde, og det kan være at sparke smukke fodbold. Køb Billige Fodboldtøj til børn at ønske Ozil har en lys fremtid!

post